Depozitarea sezonieră a anvelopelor

Depozitarea sezonieră a anvelopelor în Moldova

Creăm condiții optime pentru depozitarea anvelopelor!

Compania TRANS AGER SRL asigură depozitarea sezonieră a anvelopelor pentru autoturisme cu dimensiunile R13-R21.

Anvelopele sunt depozitate în depozit, în poziție verticală, în conformitate cu fluctuațiile admise de temperatură și umiditate, fără contact cu substanțe corozive.

În stația noastră de montaj vă va fi asigurată înlocuirea sezonieră a anvelopelor, cu preluarea ulterioară a anvelopelor scoase pentru păstrare în depozit, fapt ce va fi însoțit de un contract și un act de predare-preluare pentru o perioadă de 6 luni de depozitare sezonieră. Pentru depozitare sunt acceptate anvelopele auto separat și anvelopele montate pe roți.

SUNAȚI-NE ACUM

personalul autoservice-ului nostru vor răspunde la întrebările dvs.

Costul depozitării sub răspundere a unui set de anvelope de 4 buc. pentru un sezon este de 600 de lei, inclusiv TVA, cu plata integrală în avans pentru perioada de depozitare sezonieră.

DESPRE DEPOZITAREA ANVELOPELOR

Depozitarea anvelopelor într-un garaj, la balcon sau în debara are drept consecință pentru cauciuc faptul că acesta își pierde caracteristicile funcționale. Specialiștii TRANS AGER SRL cunosc condițiile în care trebuie depozitate anvelopele.

EXTINDE DURATA DE VIAȚĂ A ANVELOPELOR
ELIBEREAZĂ SPAȚIUL TĂU (balcon, hol, debara etc.)
ASIGURĂ INTEGRITATEA BUNURILOR TALE
SCAPĂ DE GRIJILE LEGATE DE SCHIMBAREA DE SEZON A ANVELOPELOR

or. Chișinău, str. Uzinelor, 171-A
Tel: +373 78 808 089
Email: serviсе.nani@transager.md

Program de lucru:
luni-vineri: de la 9:00 la 18:00
sâmbătă: de la 9:00 la 13:00

DE CE NU MERITĂ SĂ DEPOZITEZI ANVELOPELE ÎN GARAJ?

În timpul depozitării anvelopelor pe timp de vară sau iarnă, cauciucului trebuie să îi fie oferite condiții care sunt dificil de creat acasă sau în garaj.

Pentru a păstra calitatea și proprietățile anvelopelor, acestea trebuie depozitate:

în încăperi special echipate (cauciucul nu poate fi păstrat în aer liber, la temperaturi scăzute sau umiditate ridicată, ori expus la acțiunea prelungită a radiațiilor ultraviolete și la soare direct);

în poziție verticală pe rafturi (depozitarea prelungită a roților în grămezi sau stive implică deformarea pereților laterali și a benzii de rulare).

Depozitarea sezonieră a roților într-un depozit TRANS AGER special echipat reprezintă o garanție a păstrării anvelopelor în condiții optime.