Servicii de transport și expediere

Trans Ager” – un partener de încredere, care îți pune la dispoziție o flotă auto diversă, susținută de suport logistic și informatic privind derularea transporturilor.

Destinațiile noastre: Republica Moldova, Europa, CSI, Turcia

În cei 25 de ani de activitate pe piața transportului internațional de mărfuri am cutreierat lumea în lung și în lat. Garantăm profesionalism și promptitudine, șoferi cu experiență, optimizarea rutelor și corelarea traseului între „sigur” și „rapid”.

Toate cursele realizate de compania „Trans Ager” sunt monitorizate atent de dispecerat, pentru ca mărfurile să ajungă la destinație în intervalul de timp stabilit și în condiții de maximă siguranță.

Servicii de transport oferite

Transport agabaritic, Transport „door-to-door” , Transport utilaje agricole și industriale

Transport marfă în regim exclusiv

Este soluția optimă pentru companiile care transportă volume mari de mărfuri. Încărcătura transportată cu camionul aparține unui singur client – de la punctul de plecare și până la destinație, ceea ce înseamnă reducerea timpului de livrare.

Transport marfă în regim de grupaj

Serviciul se adresează clienților care au de transportat un volum mic sau mediu de mărfuri, optimizându-le cheltuielile. Într-un singur camion sunt grupate mărfurile mai multor clienți, care au drept destinație aceeași zonă geografică.

Transport frigorific

Este destinat mărfurilor care necesită temperatură controlată pe întreg traseul, precum produsele alimentare perisabile, florile, medicamentele sau produsele congelate. Camioanele noastre asigură transportarea mărfurilor la temperaturi constante, de la -20°C la +25°C.

Transport mărfuri textile

Serviciul de transport textile este efectuat cu camioane carosate, care dispun de sisteme de fixare a barelor și suporturilor pentru umerașe, astfel încât articolele vestimentare să fie transportate în condiții optime, potrivit specificului.

Sună chiar acum la

managerii noştri vor răspunde la întrebările dvs.

Servicii de logistică oferite

Iar acolo unde nu ajung camioanele „Trans Ager”, intervin managerii pe expediție ai companiei noastre. Pentru că ne dorim ca solicitările clienților să fie realizate în cel mai scurt timp, pe lângă flota personală, oferim servicii de intermediere – colaborăm cu o rețea vastă subcontractori fideli, care corespund standardelor de calitate impuse de compania noastră.

Avem grijă ca, în final, costurile să fie cele mai bune pentru toate părțile implicate în acest proces.

Servicii de logistică oferite:

  • depozitare (deținem două depozite pe teritoriul Turciei și unul în Germania )
  • distribuție
  • asigurări . CMR asigurări
  • consultant formalități vamale