Despre companie

Compania „Trans Ager” a fost fondată în anul 1995, activitatea inițială a acesteia fiind transportul național și internațional de mărfuri. Punctul de cotitură în parcursul „Trans Ager” a fost achiziționarea, în 2005, a unui teren de 3,5 ha în mun. Chișinău, care a permis extinderea semnificativă a gamei de servicii prestate.

Astăzi, „Trans Ager” este alegerea Nr. 1 pentru clienții care caută un partener de încredere la drum lung, fie că este vorba de furnizarea de piese și anvelope de la cei mai renumiți producători mondiali prin rețeaua sa de magazine, întreținerea și reparația completă a vehiculelor de mare tonaj sau transportul de mărfuri.

 

PRINCIPIILE NOASTRE:

Calitate și siguranță. Din dorința de a ne număra printre cei mai buni, ne-am propus încă de la început să oferim clienților noștri servicii sigure și de calitate. Astăzi putem afirma cu încredere: a avea drept partener compania „Trans Ager” înseamnă a încredința marfa sau vehiculele dumneavoastră pe mâini bune.

Costuri minime. Pentru că suntem prezenți de mult timp pe piață și avem o reputație impecabilă, furnizorii noștri au încredere în noi și ne oferă condiții preferențiale de colaborare. Acest fapt ne permite să fim flexibili cu clienții noștri și să le propunem prețuri tentante, comparativ cu cele ale concurenților.

Seriozitate. De-a lungul anilor ne-am convins că respectul și încrederea clienților sunt cele mai valoroase atuuri. Ținem la imaginea companiei noastre, iată de ce, indiferent de tipul de serviciu prestat, garantăm respectarea termenului de livrare sau de execuție.