| RO | EN | RU |

Transport Internațional

Trans Ager - servicii transport, reparații camioane și remorci

     Camioanele noastre pot fi văzute pe marile autostrăzi ale Europei de la Atlantic pînă la Ural şi chiar Siberia” definind încrederea clientului şi înalta noastră siguranţă şi responsabilitate. Oricare ar fi destinaţia facem tot posibilul sa găsim cea mai bună soluţie pentru a satisface cererea de transport.

     Efectuăm transporturi internaţionale de mărfuri generale şi perisabile în regim de temperatură controlată cu cele 35 de camioane din dotare: cu prelată normale, frigidere, dube textile pe bare de volum şi dubite textile de pînă la 3,5 tone atît la camioane complete de 20 tone cît şi la grupaj pe toate direcţiile solicitate.

     Un avantaj deosebit pe care îl oferim clienţilor noştri pentru care siguranţa are un rol determinant în alegerea companiei transportatoare este asigurarea CMR pînă la 200 000 euro.

     Prezenţa verificată şi afirmarea pe piaţa transporturilor din Republica Moldova şi de peste hotare ne-a confirmat calitatea de transportatori exclusivi pentru mai mulţi mari clienţi locali şi europeni în special în domeniul textilelor sau al produselor alimentare.