| RO | EN | RU |

Marfă grupaj

Trans Ager - servicii transport, reparații camioane și remorci

Ce este transportul de marfa in regim de grupaj?

Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa in partide de marfa mai mici decat un camion complet, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa international in regim de grupaj.

Ce rute deservim la transportul in grupaj?

Rutele pentru care se efectueaza grupaj de marfuri sunt foarte diverse: la import catre Republica Moldova din Europa, Turcia si / sau spatiul extracomunitar, iar la export din Republica Moldova catre intreaga Europa, si / sau spatiul extracomunitar

Nu intotdeuna, vom avea posibilitati de a oferi grupaj direct pe camion - in acest caz - grupajul clasic prin centre logistice fiind un serviciu pe care il putem oferi clientilor nostri.
Spre deosebire de transportul complet, transportul la grupaj ofera clientilor nostri posibilitatea de a transporta si partide mai mici de marfa. 
Se pot transporta astfel cantitati de marfuri sub capacitatea totala a unui mijloc de transport de la paleti, cutii, baloti, colete, etc. Paletii si / sau ambalajele pot avea dimensiuni diverse.

In ce zone geografice putem oferi servicii de transport la grupaj?

Putem oferi tarife competitive de transport marfa atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Turcia. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Nu ezitati sa ne contactati pentru a ne transmite cererea Dvs. de transport